TIM REDDÉ 

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE BERLARE

Contactgegevens

Tim Reddé
Kruyenberg 41
9290 Berlare
gsm: 0486 / 642.640

E-mail: tim.redde@gmail.com


Werkdomeinen

Mensen zoeken een psycholoog om diverse redenen. Is er iets gebeurd in je omgeving? Lig je ergens mee in de knoop? We raken er niet altijd alleen uit. Dan kan hulp van pas komen.

Welkom op mijn pagina. Ik luister naar je klachten: angst, kwaadheid, verdriet, melancholie, wispelturigheid, besluiteloosheid. Ik luister naar je problemen: knopen met jezelf, je partner, je familie, je werk… En ik luister naar je verhaal. Wat is er gebeurd? Welke vragen worden gesteld? Welke gedachten, dromen, beelden houden je bezig? Op die manier benaderen we samen het hele verhaal waar we je probleem in kunnen begrijpen en aanpakken.

In 2009 studeerde ik af als klinisch psycholoog. Meteen daarop volgend begon ik aan een psychoanalytische therapieopleiding aan de universiteit van Gent. Sindsdien doe ik aan permanente vorming via studiedagen en seminaries bij het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie te Gent. Dit combineer ik met intervisie, supervisie en een eigen psychoanalyse.

Zelf zou ik me eerder een psychotherapeut noemen die psychoanalytisch geïnspireerd te werk gaat. Je bent welkom met elk verhaal en elke klacht. Een open praktijk houdt me scherp en waakzaam als hulpverlener. Ik heb ook enkele specifieke affiniteiten: levenseinde (voor ouderen én jongeren), omgaan met de dood als concept, omgaan met de dood als realiteit (in intieme kring of op professioneel vlak), meditatie en mindfulness.

Bel of mail me voor een eerste afspraak.


Thema's

Zoals hierboven vermeld staat, houd ik de praktijk graag open voor elk verhaal. Soms is het verhaal al afgebakend. Soms moet men er nog aan beginnen. Wie aan de slag wil gaan, mag mij zeker inschakelen om mee te denken.


Doelgroep

Mensen vanaf ongeveer 16 jaar die een probleem willen presenteren en/of een verhaal te vertellen hebben zijn van harte welkom. Mijn doelgroep baken ik dus voornamelijk af met de wens om te spreken over iets waar hij of zij mee worstelt.


Lidmaatschappen

° BUPsy - Beroeps Unie van Psychologen
° Psychologencommissie
° Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie


Praktisch

Neem gerust telefonisch (of per mail) contact om een eerste gesprek te vragen. Een eerste kennismakend gesprek kost 70 EUR. De daaropvolgende sessies kosten 60 EUR. De duurtijd van een sessie is variabel, doch vaak rond 45 minuten.

Wat de frequentie betreft, zien we tijdens de eerste gesprekken wat er aangewezen is.