PERRI DE MOL

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE TREMELO EN DUFFEL

Contactgegevens

De Mol Perri
Boterstraat 50B
3120 Tremelo
 
Emiel Van Hammestraat 16
2570 Duffel
 
gsm: 0473/59 18 57
e-mail: psy.demol@gmail.com


Werkdomein

In 2011 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de universiteit van Leuven. Sindsdien werk ik met kinderen, jongeren, volwassenen en hun gezinnen. Elk met hun eigen verhaal, elk met hun eigen perspectief. Sinds 2014 combineer ik mijn werk als zelfstandig psychologe met een job binnen het revalidatiecentrum Pulderbos te Zandhoven. Daar werk ik zowel met jonge kinderen, adolescenten als hun gezin/bredere context. Tevens volg ik momenteel (2014-2018) een opleiding tot systeemtherapeut.


Thema's

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele therapie met zeer uiteenlopende vraagstellingen. Gaande van problemen in sociale contacten, emotionele moeilijkheden, angsten, ontwikkelingsmoeilijkheden, school- of werkgerelateerde problemen (zelfvertrouwen/assertiviteit), stressgerelateerde klachten (burn-out), problemen bij de verwerking van traumatische ervaringen, rouw, of moeilijkheden passend bij bepaalde momenten in het leven. Daarnaast heb ik ervaring met het helpen van cliënten met somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, dwangmatig gedrag en trichotillomanie.

Naast de individuele therapieën, voorzie ik ook sessies voor ouders met vragen inzake opvoeding(sproblematieken). Daarnaast neemt psycho-educatie een belangrijke plaats in en kan ik u ook verder helpen met vragen aangaande neuropsychologisch onderzoek (intelligentie, aandacht, geheugen en planning). Ten slotte kan u bij mij terecht voor partnerrelatie therapie, alsook gezinstherapie. Het werken met meer in de kamer vind ik bijzonder inspirerend.

Aan de hand van gesprekken en actief oefenen, maar ook creatieve opdrachten en spel bij de kleinsten, gaan we samen op zoek naar de meeste passende manier om zelf om te kunnen gaan met de moeilijkheden die er zijn. De wortels van mijn therapieën liggen binnen het systemische gedachtegoed.


Doelgroep

Kinderen, adolescenten, volwassenen, koppels/gezinnen.


Praktisch

Therapiesessies zijn mogelijk op iedere weekavond, woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag; afhankelijk per praktijk. Consultaties zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Spaans en Frans.
U kan mij steeds via e-mail of telefonisch contacteren. Samen plannen we een eerste gesprek.
Bij de aanmelding van een kind wordt er, afhankelijk van de leeftijd van het kind, eerst een gesprek voorzien waarbij het kind niet dient aanwezig te zijn. Verder in het traject worden steeds sessies met ouders voorzien op andere momenten.