PAPENHOF

PRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE

Home
Aanbod
—> Individuele psychotherapie
—> Partnerrelatietherapie
Team
Praktisch
Contact

Papenhof – praktijk voor psychotherapie
Varenbosstraat 48
2800 Mechelen
www.papenhof.be
info@papenhof.be
0485 50 88 34
(Jutta Schnellbacher)
0485 51 78 49
(Elisabeth Roijaards)

Papenhof is een kleinschalige groepspraktijk voor psychotherapie in de regio Mechelen. We zijn gelegen in de wijk Nekkerspoel, in de directe omgeving van het Papenhofpark.

Wij bieden professionele en kwaliteitsvolle psychotherapie aan mensen die in hun leven moeilijkheden of zorgen ervaren en hiervoor hulp zoeken. Ons aanbod bestaat uit individuele therapie voor (jong)volwassenen en partnerrelatietherapie. Therapeuten in opleiding en overige hulpverleners kunnen in Papenhof ook terecht voor supervisie.

De therapeuten werkzaam in onze praktijk beschikken over een erkenning als klinisch psycholoog. Zij genoten een universitaire basisopleiding Master in de Psychologie en volgden aanvullend een erkende psychotherapieopleiding. Als werkzaam therapeut zijn ze aangesloten bij een gangbare beroepsvereniging en kunnen zij een ruim aantal jaar professionele ervaring voorleggen.

Onze werkwijze is gebaseerd op de cliëntgericht-experiëntiële benadering in de individuele therapie. In het werken met koppels geldt als kader de emotionally focused couple therapy (EFT). Beide therapierichtingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben hun effectiviteit bewezen.