KAREN BASTIN

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE OOSTHAM

Contactgegevens

Bastin Karen
O.L.V. Straat 7
3945 Oostham
 
GSM: 0478/710.157
e-mail: karen.bastin@psycholoog.be
website: http://www.psychologekarenbastin.be


Werkdomein

Specialisatie in diagnostiek, begeleiding en therapie bij leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie, NLD), ADD, ADHD en autismespectrumstoornissen (ASS)


Thema’s

U heeft al een tijdje het gevoel dat er iets niet klopt in het gedrag, sociaal-emotioneel welbevinden of leerproces van uw kind of jongere? U heeft de moedige stap gezet om hulp te zoeken?
 
Goed dat u ons centrum gevonden heeft...
Onze sterke punten zijn verrassend eenvoudig. Een persoonlijke behandeling op maat, krachtige methodieken en een aangename therapeutische sfeer die onze samenwerking zeer succesvol maakt.
 
Stoppen, kijken, handelen,...
We starten met een intakegesprek en stellen aan de hand hiervan een individueel begeleidingsplan op. De behandeling gebeurt via wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effect bewezen hebben. Hierbij houden we rekening met de individuele behoeften van uw kleuter, lagere schoolkind of jongere.
 
Naast het kind werpen we ook een licht op zijn of haar ruimere leefwereld. Zo kan een efficiënte aanpak op school (sticordi- en andere zorgmaatregelen) en thuis een wezenlijk verschil maken.
 
Soms is verder diagnostisch onderzoek zinvol. Door jarenlange ervaring testen we zeer gericht en gespecialiseerd. Hierbij hebben we oog voor de sterktes en unieke talenten. Door deze in te zetten ter compensatie kan verandering plots heel vanzelfsprekend plaatsvinden.
 
Heeft uw kind al een volledig onderzoekdossier maar ziet u door de bomen het bos niet meer. We geven u graag zeer concreet advies in mensentaal.


Doelgroep

Kinderen - jongeren - jongvolwassenen


Praktisch

Steeds op afspraak: We hanteren een zo groot mogelijke flexibiliteit om aan de wensen van de client te voldoen.
Wachtlijst: 1 week