JAN VAN ONSEM PSYCHOLOOG OOSTKAMP

PSYCHOTHERAPEUT

Contactgegevens

Jan Van Onsem
Leliestraat 70
8020 Oostkamp
 
tel: 050/357339
gsm: 0473/513945
e-mail: jan@hetmorgenland.be
website: www.hetmorgenland.be 


Doelgroep

Volwassenen
Koppels


Thema’s

Depressieve klachten, relatieproblemen, gezinsproblemen, problemen op het werk, rouw, stress, angst en onzekerheid, traumaverwerking e.a. …


Werkdomein

Individuele psychotherapie
Relatietherapie


Manier van werken

Na mijn studies psychologie (K.U.Leuven) volgde ik de voorbije 25 jaar tal van therapieopleidingen, aanvankelijk ervaringsgerichte therapie (o.a. gestalttherapie), maar daarna ook relatietherapie, analytische psychotherapie, oplossingsgerichte therapie, gedragstherapie, narratieve therapie, Jungiaanse analyse (droomanalyse), familieopstellingen en psychosynthese.
 
Dit stelt mij in staat om te komen tot een begeleiding die optimaal is afgestemd op uw kwaliteiten en persoonlijke voorkeur.


Praktisch

In eerste instantie belt of mailt u mij voor een eerste afspraak. In zo’n eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken de mogelijkheden van een therapie. Indien u het gevoel hebt dat het “klikt” kunnen we starten met therapeutische sessies. Aanvankelijk beperken we ons tot een vijftal sessies waarna we de ervaringen en vorderingen samen evalueren. Op die manier kan u nagaan of de therapie beantwoordt aan uw verwachtingen alvorens u verder te engageren.