SHEHNAAZ ELAHI

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE ANTWERPEN

Contactgegevens

Shehnaaz Elahi
Amerikalei, Antwerpen, Belgie

Tel: +31619469286
E-mail: shehnaaz.era@psycholoog.be
Website: www.iluminavida.ca


Werkdomein

Welkom op mijn profiel. Ik ben een Holistisch Counsellor met een MSc in Psychologie. Ik gebruik zowel Oosterse als Westerse invalshoeken tijdens mijn therapievormen. Hierdoor onderscheid ik me van andere therapeuten in effectiviteit en toegepaste kennis. Ik ben een voorstander van alternatieve (non medicinale) therapievormen, en zoek dan ook de meest geschikte therapievorm voor een langdurig resultaat. Ik zie een persoon als een combinatie van lichaam, intellect, emoties, spiritualiteit en creatieve levensenergie, en niet slechts het intellect.


Thema's

Ik begeleid mensen bij: Mentale en Emotionele (dan wel Psychiatrische) problemen, Stress en Burn Out problemen, Zelfvertrouwen Ontwikeling, Persoonlijke Groei, Levensvisie, Levensbalans, Spirituele Ontwikkeling en Single/Relatie/Intimiteit/Seksualiteit Vragen.


Doelgroep

Volwassenen, Jongeren, Jong Volwassenen, Mannen, Vrouwen, Koppels, Families, Groepen.


Werkwijze

Ik bied Holistische Therapie aan in de vorm van Counselling, Creatieve Therapie, Lichaamswerk, Voedingsadvies, Spirituele Therapie en Meditatieve Therapie. Mijn behandelingen kunnen bestaan uit Gesprekstherapie, Adviseren en Begeleiding, Lichaamswerk (massage, ademhaling, yogisch), Creatieve therapie (beeldend) en lichaamsbewustzijn (dans). Ik heb desalniettemin een ondersteunende functie, en het is jouw verantwoordelijkheid ook om de goede acties te ondernemen in je eigen leven, zodat je er zelf de vruchten van kunt plukken op de lange termijn.

Als je enige vragen of twijfels hebt, voel je vrij om contact op te nemen en we kunnen samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. Ik ben zeer flexibel en we kunnen zeker tot een samenwerking komen die voor ons beiden werkt.