Evi Dekeyser

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE MARKE

Contactgegevens

Evi Dekeyser
Praktijk voor (Neuro)psychologie bij kinderen en volwassenen
Rekkemsestraat 327
8510 Marke

E-mail: evi.dekeyser@psycholoog.be

Ondernemingsnr.0704.966.306
Erkenningsnr. psychologencommissie 862113363


Voorstelling

Mijn naam is Evi Dekeyser, Klinisch Psychologe van opleiding (2010) met specialisatie binnen de Neuropsychologie. Daarnaast voltooide ik een opleiding systeemtherapeutisch omgaan met rouw en verlies. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgebouwd inzake begeleiding en diagnostiek binnen een algemeen ziekenhuis (geheugenkliniek, oncologie, pijnkliniek …) en WZC, ben ik een eigen thuispraktijk gestart te Marke, gelegen in de Rekkemsestraat 327. De praktijk is vlot bereikbaar met de wagen of openbaar vervoer. Bushalte aanwezig voor de deur.


Aanbod

Psychologische zorg en begeleiding - gesprekstherapie bij emotionele moeilijkheden ((jong)volwassenen en ouderen)

Intelligentiebepaling (vanaf 4 jaar tot ...)

Specifiek testonderzoek naar aandacht, concentratie, geheugen, ... (kinderen, volwassenen, ouderen)

Neuropsychologisch onderzoek ikv specifieke beelden (ADHD/ADD/...) of degeneratieve aandoeningen (dementie/ziekte van Parkinson/...)

Begeleiding van personen met een degeneratieve aandoening en/of diens mantelzorger(s)


Wat is een neuropsychologisch onderzoek?

Tijdens een neuropsychologisch onderzoek gaan we samen op zoek naar een verklaring voor cognitieve klachten of gedragsveranderingen die mogelijks moeilijkheden opleveren doorheen het dagdagelijkse leven.

We vangen het onderzoek aan met een gesprek waarbij de klachten en het dagelijks functioneren helder in kaart worden gebracht. Vervolgens worden de verschillende cognitieve functies (aandacht, geheugen, taal, waarneming, ruimtelijk denken alsook uitvoerende functies zoals planning en redeneringsvermogen) geobjectiveerd aan de hand van specifiek, wetenschappelijk onderbouwd testmateriaal.

Alle resultaten samen bieden ons een zicht op het algemeen cognitief functioneren, met z'n sterktes en zwaktes. Aan de hand hiervan kan een antwoord geformuleerd worden op de probleemstelling.


Doelgroep

Kinderen, volwassenen, ouderen


Aanmelding

De praktijk is geopend op woensdag- en vrijdagnamiddag + zaterdag. Steeds na afspraak.
U kunt zich aanmelden:
- telefonisch 0475/39.88.42
Tijdens consultaties wordt de telefoon niet beantwoord. Indien u een boodschap nalaat, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
- per mail: evi.dekeyser@psycholoog.be

Indien u omwille van bepaalde redenen niet tot in de praktijk raakt kan het gesprek/neuropsychologisch onderzoek uitzonderlijk aan huis gebeuren (regionaal), mits bijkomende kilometer- en prestatievergoeding.


Opleiding

2010: Master Klinische Psychologie - KUL
2013: Systeem therapeutisch omgaan met rouw- en verlieservaring – Context Leuven
2018/2019: Neuropsychologie - VUB
Continue kwaliteitsbewaking ahv permanente deelname aan intervisie en bijscholing omtrent uiteenlopende thema's.
Interdisciplinaire Neurorevalidatie UGent (i.o.)


Algemene info

Terugbetaling

Ik ben erkend door de verschillende mutualiteiten ivm terugbetaling. Gelieve uw mutualiteit te raadplegen en de nodige documenten mee te brengen.

Algemene voorwaarden

Betalingen gebeuren bij voorkeur contant of met de bankapp op het einde van iedere consultatie. Er is geen bancontact aanwezig.

Afspraken dienen ten minste 24u op voorhand telefonisch (persoonlijk, via voicemail, sms) of per e-mail geannuleerd te worden. Bij laattijdige verwittiging wordt een vergoeding van 50 euro in rekening gebracht. Bij niet opdagen zonder verwittiging wordt een vergoeding van 50 euro in rekening gebracht. Voor deze verzuimvergoeding ontvangt u geen attest. Het bedrag wordt niet terugbetaald door de mutualiteit.