BJORN WAERLOP

PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT TE GENT (ZWIJNAARDE)

Contactgegevens

Björn Waerlop
Wintervijverstraat 18
9052 Gent (Zwijnaarde)
 
(altijd vrije parkeerplaatsen)
Bereikbaar met openbaar vervoer (tram 21)
Bussen: 47,49, 70,71, 72
 
gsm: 0479/01.96.73
e-mail: bjorn.waerlop@telenet.be
 
Erkenningsnummer: 701113872


Werkdomein

Privé-praktijk voor psychoanalyse & psychotherapie. Gesprekstherapie. Therapie aan huis voor ouderen die zich niet kunnen verplaatsen.


Thema's

Een afspraak kan zowel telefonisch als per mail gemaakt worden. Tijdens de eerste gesprekken wordt uw probleem verder uitgediept. Naargelang het probleem en de vraag zullen in samenspraak verdere afspraken gemaakt worden.
 
Ik richt mij tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Specifiek voor ouderen die niet meer in staat zijn om zich te verplaatsen zijn huisbezoeken mogelijk. Voorwaarde hiervoor is dat u een ruimte hebt waar we ongestoord kunnen praten. De sessies zijn individueel, maar familiegesprekken zijn mogelijk indien dit noodzakelijk zou blijken. Psychische klachten kunnen heel divers zijn: depressie, ouder worden, angsten, zich schuldig voelen, zich niet goed in zijn vel voelen, burnout, relationele problemen,...
 
Het is niet altijd eenvoudig om te spreken over wat moeilijk of niet goed meer gaat. Soms ontbreken de woorden of worden de eigen gedachten niet begrepen. Een luisterend oor naar datgene wat achter de problemen schuilt kan hiervoor een oplossing bieden. Het is daarom belangrijk dat u zich goed voelt tijdens het eerste gesprek zodat dit de basis kan vormen voor het vertrouwen voor het verdere verloop van de therapie.
 
Naast het werk in mijn praktijk werk ik deeltijds als klinisch psycholoog in een psychiatrisch centrum. Ik werk ook als teambegeleider in woonzorgcentra in regio groot Gent.
 
Neem gerust telefonisch contact op indien u nog vragen heeft of wanneer u een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.


Doelgroep

Jongvolwassenen, volwassenen en ouderen


Achtergrond

Opleiding:
Graduaat Gezinswetenschappen
Licentiaat in de Klinische Psychologie
Postgraduaat Psychoanalytische Psychotherapie, Universiteit Gent
Permanente Vorming
 
Bestuurslid Gezelschap voor Psychotherapie en Psychoanalyse
 
Praktisch:
- Individuele gesprekstherapie
- Iedere avond en zaterdagvoormiddag. Overdag soms mogelijk.
- Afspraak : 0479/01.96.73 of bjorn.waerlop@telenet.be