NAIADE

Groepspraktijk Psychotherapie te Kessel-Lo

Home
Aanbod
Team
Bereikbaarheid
Publicaties
Links
Contact

NAIADE GROOT:
vestiging voor het volwassenteam
Koning Albertlaan 104
3010 Kessel-Lo
NAIADE KLEIN:
vestiging voor het kinder- en jongerenteam
Koningin Astridlaan 14 Kessel-Lo
0473/11.16.74.
info@naiade-therapie.be

Bereikbaarheid

Onze praktijk heeft twee vestigingen:

NAIADE GROOT:

vestiging voor het volwassenteam

Koning Albertlaan 104 Kessel-Lo

NAIADE KLEIN:

vestiging voor het kinder- en jongerenteam

Koningin Astridlaan 14 Kessel-Lo

Beide vestigingen liggen vlakbij elkaar en bevinden zich op wandelafstand (600m) van het trein- en busstation van Leuven.

Kom je met de trein, dan verlaat je het station langs de achterzijde. Je neemt de Martelarenlaan naar rechts. Na ongeveer 10 minuten stappen sla je de Stijn Streuvelsstraat in (dit is de vierde straat aan je linkerkant). Vervolgens neem je de eerste straat aan je rechterkant. Dit is de Koningin Astridlaan. Naiade Klein bevindt zich 100m verder aan de linkerkant (nr. 14). Op het einde van de straat is het kruispunt met de Koning Albertlaan. Naiade Groot bevindt zich aan de overkant van het kruispunt (nr. 104).

Kom je met de bus, dan is er een bushalte vlak voor Naiade Groot (‘Guido Gezellelaan‘). Buslijn 3 stopt aan deze halte.

Met de auto zijn we vlot bereikbaar via de ring van Leuven. Aan de Tiensepoort sla je af richting Tienen. Onmiddellijk achter de spoorwegbrug sla je af naar links (Martelarenlaan) en neem je de eerste straat rechts (Koning Albertlaan).  Naiade Groot ligt na ongeveer 100 m aan je rechterkant. Aan de overkant, in de Koningin Astridlaan, bevindt zich Naiade Klein. Er is doorgaans vlotte parkeergelegenheid in de Koning Albertlaan of in de aangrenzende straten (Guido Gezellelaan, Koningin Astridlaan, Jan Vandeveldelaan, Platte Lo-straat).

klik om te vergroten